طرز تهیه سینی سبزیجات تنوری

سینی سبزیجات تنوری
اگه دنبال یه غذای سبک، سالم، رنگیرنگی و البته خوشمزه میگردی، این سینی سبزیجات تنوری یه انتخاب بینقصه
هم بهتنهایی یه وعدهی سبک حساب میشه، هم کنار استیک یا مرغ یا حتی روی پاستا فوقالعادهست
ترکیب برشتهشدهی قارچ، کلم بروکلی و سیر با بقیهی سبزیجات، یه رایحهی معرکه از فر بلند میکنه که آدمو گرسنهتر میکنه
مواد لازم
قارچ: درشت برشخورده
کلم بروکلی
فلفل دلمهای رنگی: ۱ عدد، خلالی یا مربعی
هویج: ۱ عدد بزرگ، باریک و اریب برشخورده
کدو سبز: ۱ عدد، حلقهای یا نیمدایره
سیر تازه: ۴ تا ۵ حبه، پوستکنده و لهشده یا درسته
روغن زیتون: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
نمک دریا و فلفل سیاه تازه: به مقدار لازم
ادویهی پیشنهادی: پودر آویشن، پاپریکا، فلفل قرمز شیرین، کمی پودر سیر (دلخواه)
آبلیمو تازه یا سرکه بالزامیک (برای بعد پخت): ۱ قاشق غذاخوری (اختیاری)
دمای فر و زمان پخت
دمای فر: ۲۰۰ درجهی سانتیگراد
مدت زمان پخت: حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه
(گریل ۳–۵ دقیقهی پایانی برای برشتهتر شدن سطح)
طرز تهیه
آمادهسازی سبزیجات
فر رو روشن کن و روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کن تا گرم بشه
همهی سبزیجات رو بشور و خشک کن.
قارچ رو نصف یا درشت برش بزن، بروکلیها رو تیکه تیکه کن، باقی سبزیجات هم طبق دلخواهت خرد کن
توی یه کاسهی بزرگ، همهی سبزیجات رو با روغن زیتون، سیر، نمک، فلفل و ادویههایی که دوست داری مخلوط کن.
خوب زیر و رو کن تا همهی سبزیجات آغشته به طعم بشن
چیدن در سینی فر
کف سینی فر کاغذ روغنی بنداز
سبزیجات رو به صورت یکنواخت توی سینی پخش کن، نه اینکه روی هم تلنبار بشن (برای اینکه خوب و یکدست برشته بشن)
اگه دوست داری، چند شاخهی رزماری یا آویشن تازه هم میتونی بین سبزیجات بندازی
سینی رو تو فر بذار و حدود ۲۵ دقیقه بپز
توی ۱۵ دقیقهی اول، یه بار سبزیجات رو زیر و رو کن تا یکدست طلایی بشن
اگه میخوای سطح سبزیجات برشتهتر باشه، ۳–۵ دقیقه آخر، گریل بالا رو روشن کن (مواظب باش نسوزه)
بعد از خارج کردن از فر، در صورت تمایل کمی آبلیمو یا سرکه بالزامیک روش بریز و با یه قاشق مخلوط کن تا خوشطعمتر بشه.
نکات:
قارچ و کلم بروکلی بهتره زیاد نرم نشن، پس مراقب باش از حد نپزن
این سینی کنار خوراکهای گوشتی، تخممرغ عسلی، یا حتی با یک قاشق ماست یونانی، یه وعدهی کامل میشه.