طرز تهیه پیتزا مارگاریتا با حال و هوای ناپل

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا با حال و هوای ناپل

طرز تهیه پیتزا مارگاریتا با حال و هوای ناپل

پیتزای نازک، اون سبک اصیل و ایتالیاییه که وقتی از فر درمیاد، لبه‌هاش کمی برشته‌ست، وسطش لطیف و پنیریه، و طعم گوجه تازه با برگ ریحون، حال و هوای ناپل رو زنده می‌کنه

با یه خمیر ساده و خوش‌قابلیت، این پیتزا رو خیلی راحت می‌تونی توی خونه درست کنی — بدون دردسر و با نتیجه‌ای عالی

 مواد لازم (برای ۲ عدد پیتزای نازک ۲۵ سانتی)

برای خمیر پیتزا

آرد سفید نونوایی (یا آرد همه‌منظوره): ۲ پیمانه

آب ولرم: ¾ پیمانه

مخمر فوری: ۱ قاشق چای‌خوری

شکر: ½ قاشق چای‌خوری

نمک: ۱ قاشق چای‌خوری

روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

 برای روی پیتزا

گوجه‌فرنگی تازه، حلقه‌ای یا رنده‌شده: ۲ عدد

پنیر موزارلا تازه یا رنده‌شده: حدود ۱ پیمانه

برگ ریحان تازه: ۱ مشت کوچک

روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: کمی

(اختیاری: کمی پونه خشک یا اورگانو)

 

دمای فر و زمان پخت

دمای فر: ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد (از قبل گرم‌شده)

زمان پخت: حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه، بستگی به دمای فر و ضخامت خمیر

 

طرز تهیه درست‌کردن خمیر

مخمر و شکر رو توی آب ولرم بریز و ۵ دقیقه بذار بمونه تا کف کنه

توی یه کاسه‌ی بزرگ، آرد و نمک رو مخلوط کن. مخمر فعال‌شده و روغن زیتون رو بهش اضافه کن

با قاشق یا دست شروع کن به مخلوط ‌کردن، بعد ورز بده تا خمیر نرم و یکدستی بشه (حدود ۷–۸ دقیقه)

خمیر رو گرد کن، کمی روغن روش بمال و توی یه کاسه بذار، روشو بپوشون و بذار حدود ۱ ساعت در جای گرم استراحت کنه تا پف کنه

آماده‌سازی مواد روی پیتزا

گوجه‌ها رو یا حلقه‌حلقه کن، یا رنده کن (اگه رنده کردی، کمی نمک بزن و بذار آب اضافیش بره)

 

برگ‌های ریحون رو بشور و خشک کن

 

پنیر رو آماده بذار

باز کردن خمیر

بعد از استراحت، خمیر رو به دو قسمت تقسیم کن

روی سطح آردپاشی‌شده با وردنه خیلی نازک بازش کن (حدود ۲–۳ میلی‌متر)

روی سینی فر یا سنگ پیتزا، کاغذ روغنی بنداز و خمیر رو روش بذار

 چیدن مواد

یه لایه نازک از گوجه رنده‌شده یا حلقه‌ای روی خمیر بچین

کمی نمک و فلفل بزن، بعد پنیر موزارلا رو پخش کن

برگ‌های ریحون رو یا الان بچین (کمی برشته می‌شن)، یا بعد از پخت اضافه کن که تازه بمونه

در آخر کمی روغن زیتون روی همه چیز بریز.

 

پخت در فر

پیتزا رو بذار توی فر از قبل داغ‌شده، طبقه وسط

حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپز تا لبه‌های خمیر طلایی و ترد بشه و پنیر آب بشه

 اگه دوست داری روش برشته‌تر شه، ۲–۳ دقیقه گریل بالا رو روشن کن (مراقب باش نسوزه)

 

 

 سرو کردن

از فر که درآوردی، اگه ریحون اضافه نکردی، الآن بچین

– با چاقوی مخصوص پیتزا برش بزن و داغ سرو کن. کنار یه سالاد ساده یا نوشیدنی خنک واقعاً می‌چسبه

 نکات

می‌تونی خمیر رو شب قبل درست کنی و بذاری تو یخچال (بعدش باید بیاد دمای محیط)

اگه فر سنگ پیتزا یا سینی چدنی داغ داره، حتماً ازش استفاده کن برای تردی بیشتر

دوست داشتی پیتزا رو با قارچ، زیتون، یا کمی سیر رنده‌شده هم غنی‌تر کن

 

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد