طرز تهیه ماهی شکم پر گیلانی

طرز تهیه ماهی شکم پر گیلانی

طرز تهیه ماهی شکم پر گیلانی

‎برای تهیه این غذای خوشمزه، اول بايد سر صبح يه سري بزنيد به  بازار رشت، چون همونجا هست که می‌تونی بهترین مواد رو پیدا کنی. اين غذا خيلي ميتونه حرفه اي بشه ، فقط كافيه سر فرصت قدم بزني تو اين بازار و اين هواي بهاري رشت رو  نفس بكشي

 به وسطاي بازار كه ميرسي كار تازه شروع ميشه ! سبزی‌های معطر رو انتخاب کن بيشتر چوچاق بخر و دقت كن كه تازه و با طراوت باشه ، گردو بايد خوش طعم و كمي چرب باشه ، رب انار هم ميخوايم ، لازمه بيشتر ترش باشه و كمي هم شيرين 

هر كدوم از ماهي هاي شمال خوشمزگي خودشون رو دارن ، مهم اينه كه ماهيت تازه باشه ! تازه ي تازه ! ، پولك هاي تيره و براق ، چشم هاي درخشان

حالا كه كار خريد تموم شده ، يه چايي داغ ميچسبه . تبريك ميگيم ، اصل كار تموم شد ! 

‎حالا در منزل شروع ميكنيم به آماده‌سازی:

اول از همه ماهي رو شسته و شكمش رو خالي ميكنيم ، گوشت ماهي بسيار به گرما حساسه ،براي حفظ كيفيت حتما سعي كنيد حتي در زمان كوتاه هم بيرون يخچال قرارش نديد و ‎ سبزیجات معطر با چوچاق فراوون و يك حبه سير و گردو يك قالب كوچيك كره رو كاملا خرد ميكنيم  حالا رب انار  و نمك و فلفل هم بريز تو مخلوط جادوييمون و اين ماهي خوشمزه رو طعم‌دارش کن

مخلوط جادويي ميره تو شكم ماهي و ماهي ميره تو فر در دماي ١٩٠ درجه ، لازم نيست نگران باشيد ماهي خيلي زود ميپزه ،

. سبزي پلو رو بكش تو ظرف و سير ترشي رو بذار كنارش و ماهي رو بياريد روي سفره

‎حالا دیگه آماده‌ای که با خانواده و دوستات این غذای بهاری و خوشمزه رو نوش جان کنی!

راستي ! يادت باشه كه نوشابه ضرر داره ، دوغ با ماهي فشار رو ميندازه ، ولي آب نارنج تازه و دلار رو اگه بريزي تو ليوان آب ميشه يه تركيب ايده آل ، هموني كه اينجا لازمه ...

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد