طرز تهیه کیک اسفنجی با طعم تمشک

طرز تهیه کیک اسفنجی با طعم تمشک
گاهی برای یه عصر دلچسب یا یه مهمونی خودمونی، یه کیک ساده اما خوشعطر و با طعمی خاص، دقیقاً همون چیزیه که همه دنبالش هستن.
این کیک اسفنجی با طعم تمشک، بافتی لطیف و سبک داره و طعم ترشوشیرین تمشک، اون رو از سادگی درمیاره و خاصش میکنه
مواد لازم
تخممرغ: ۵ عدد (در دمای محیط)
شکر: ۲۰۰ گرم (حدود ۱ پیمانه)
آرد قنادی: ۱ پیمانه (حدود ۱۲۰ گرم)، الکشده
بیکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: ۱ قاشق چایخوری
تمشک تازه یا یخزده: ۱ پیمانه
شکر: ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری (بسته به ترشی تمشک)
آب: ۲ قاشق غذاخوری
برای تزئین (دلخواه)
خامه فرمگرفته شیرین: حدود ۲۰۰ گرم
تمشک تازه یا برگ نعناع برای روی کار
دمای فر و زمان پخت:
دمای فر: ۱۸۰ درجهی سانتیگراد (فر برقی: ۱۶۰ درجه با فن)
مدت زمان پخت: ۳۰ تا ۴۰ دقیقه
طرز تهیه آمادهسازی تمشک
تمشک، شکر، نشاسته ذرت و آب را در قابلمهی کوچکی بریزید
روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا غلیظ و شبیه مارمالاد شود
وقتی خنک شد، برای لایهمیانی آمادهست
آمادهسازی کیک
فر را روشن کنید تا گرم شود (۱۸۰ درجه)
کف قالب گرد ۲۰ تا ۲۲ سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید
تخممرغها، شکر و وانیل را با همزن برقی حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه بزنید تا مایه حجیم و کرمرنگ شود
آرد، بیکینگپودر و نمک را سه بار الک کنید.
سپس طی چند مرحله به مواد اضافه کرده و با لیسک بهآرامی و بهصورت دورانی مخلوط کنید تا پف مواد نخوابد.
مایه را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید
قالب را در فر بگذارید و حدود ۳۵ دقیقه بپزید. با خلال دندان تست کنید؛ اگر تمیز بیرون آمد،
کیک آماده است