طرز تهیه ماهی سالمون در فر

طرز تهیه ماهی سالمون در فر

ماهی سالمون در فر (با طعم لیمو، سیر و سبزی)

 سالمون یکی از اون غذاهایی‌یه که هم خوشمزه‌ست، هم شیک و سالم

با کمی چاشنی و چند دقیقه توی فر، یه وعده‌ی کامل و خوش‌عطر می‌سازی که هم برای یه شام دونفره‌ی خاص عالیه، هم برای یه ناهار سبک و پرانرژی

گوشت لطیف و آبدار سالمون با طعم لیمو و سیر، واقعاً بی‌نقصه

 مواد لازم (برای ۲ نفر)

فیله ماهی سالمون (با پوست یا بدون پوست): ۲ تکه (هر کدوم حدود ۱۵۰–۲۰۰ گرم)

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

سیر تازه: ۲ حبه، له‌شده یا رنده‌شده

آب‌لیمو تازه: ۱ قاشق غذاخوری

پوست لیمو رنده‌شده (لیمون‌زست): نصف قاشق چای‌خوری

نمک: نصف قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه تازه: به میزان لازم

شوید خشک یا تازه خرد شده: ۱ قاشق غذاخوری (دل‌خواه)

برش لیمو: برای چیدن روی ماهی

سبزیجات همراه (مثل مارچوبه، کدو سبز، بروکلی): در صورت تمایل

دمای فر و زمان پخت

دمای فر: ۲۰۰ درجه‌ی سانتی‌گراد

مدت زمان پخت: حدود ۱۵ تا 20 دقیقه

(بسته به ضخامت فیله‌ها)

 

 طرز تهیه

آماده‌سازی مواد

فر رو روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد بذار تا گرم بشه

سیر، روغن زیتون، آب‌لیمو، پوست لیمو، نمک، فلفل و شوید رو توی یه کاسه کوچیک مخلوط کن

فیله‌های سالمون رو با دستمال خشک کن و اگه پوست دارن، پوستشون رو رو به پایین بذار

 

طعم‌دار کردن ماهی

سینی فر یا ظرف پیرکس رو با کمی روغن زیتون چرب کن یا کفش کاغذ روغنی بنداز

فیله‌ها رو توی ظرف بچین و مخلوط سیر و لیمو رو با قلم‌مو یا قاشق روی سطح ماهی‌ها پخش کن

برش‌های نازک لیمو رو روی هر فیله بذار تا هم خوش‌طعم بشه، هم خوشگل‌تر

 

پخت در فر

ظرف رو بذار طبقه وسط فر

حدود ۱۵ تا 20 دقیقه بپز، تا ماهی بپزه ولی هنوز آبدار و لطیف باشه (وسطش باید کمی صورتی روشن بمونه)

اگه خواستی روش برشته‌تر باشه، ۲–۳ دقیقه آخر گریل بالا رو روشن کن، ولی مواظب باش خشک نشه

سالمون رو با یه قاشق از آبِ خوش‌عطر کف ظرف سرو کن

کنارش می‌تونی برنج ساده، پوره سیب‌زمینی، یا سینی سبزیجات تنوری بذاری

 چند برگ سبزی تازه مثل جعفری یا شوید هم روش بریز تا کامل شه

 

 

 نکات

اگه فیله خیلی ضخیم بود، شاید تا ۲۰ دقیقه هم طول بکشه، ولی حواست باشه زیادی خشک نشه

دوست داشتی، یه قاشق عسل یا خردل هم می‌تونی به سس اضافه کنی برای طعم شیرین‌تر

اگه سالمون نداشتی، می‌تونی همین دستور رو با ماهی سفید یا قزل‌آلا هم امتحان کنی

 

ارسال نظر
(بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد)
  • - نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.
  • - لطفا دیدگاهتان تا حد امکان مربوط به مطلب باشد.
  • - لطفا فارسی بنویسید.
  • - نظرات شما بعد از تایید مدیریت منتشر خواهد شد